IntegrasjonsPartner / Forsiden

Programvareløsninger som lønner seg

- og dyktige fagfolk du kan snakke med! 

Et solid forretningssystem står sentralt i enhver bedrift. Vi hjelper deg med integrasjonsplattformen rundt selve kjernesystemet:
EDI-løsninger, eFakturaløsninger og integrasjoner med varedatabaser, logistikksystemer, innkjøpsportaler, serviceløsninger m.m.  

I tillegg leverer vi netthandel, webportaler og bedriftsapplikasjoner for nettbrett og mobil! 
- alt selvsagt integrert med bedriftens forretningssystem.

 

Ring oss på +47 69 70 15 50.

Vi får bitene til å passe sammen!

---

Revisjon 2.0.4 av EHF-faktura blir gjeldende fra og med 7. april 2015

Det er innstramming av regelverket i validatoren for faktura og kreditnota i denne revisjonen. Det er lagt inn kontroll på at schemeID under ClassifiedTaxCategory har verdien UNCL5305. Dokumenter uten denne verdien vil bli avvist. Det er også presisert tydeligere at BBAN anbefales brukt når norsk kontonummer er benyttet i dokumentet.

De samme regelendringene som ble innført i revisjon 2.0.3 for faktura og kreditnota, blir nå innført for de andre dokumenttypene ordre, ordrebekreftelse og pakkseddel. 

Dere kan lese mer om versjoner av de ulike EHF-formatene på http://www.anskaffelser.no/temaer-elektronisk-handel/ehf-formater-innhold/versjoner-av-ehf-formatene. 

Det vil ikke være nødvendig med en oppgradering av eSENTRAL da det er implementert i EHF versjon 2.0.3, som dere allerede har fått. 

For deg som kunde av IntegrasjonsPartner, trenger du ikke å foreta deg noe.