bizClick logistics - effektiv lagerdrift

Fra 4.mars 2016 er en helt ny og smart løsning tilgjengelig for deg: bizClick logistics -  plukk og pakk, varemottak og lagertelling på nettbrett. Selvsagt integrert med bedriftens forretningssystem.

Med moderne mobilteknologi og en robust integrasjonsplattform kan bizClick logistics virkelig effektivisere bedriftens vareflyt.


Løsningen skalerer fra små bedrifter med noen få operatører og enkle behov, til større bedrifter med mange operatører, flere selskap, flere lager og avansert data- og vareflyt.

bizClick logistics er langt mer enn en håndterminal for lageroperatøren:
  • Planleggeren gir lagersjefen en unik oversikt
  • Integrasjonene med ERP reduserer manuelt arbeid
  • App’ene gir lageroperatørene god oversikt og en effektiv arbeidsdag


Fra SMALL til XL:

For å imøtekomme både de enkle og de langt mer komplekse behovene leveres løsningen i ulike innpakninger. Snakk med oss om hvilken pakke som passer din bedrift!

Produktark:

> LAST NED GENERELT PRODUKTARK

> LAST NED PRODUKTARK FOR VISMA BUSINESS*

> LAST NED PRODUKTARK FOR VISMA GLOBAL*

* bizClick logistics kan benyttes mot alle typer ERP-/forretningssystemer. For Visma Global og Visma Business har vi i tillegg utviklet egne integrasjonsmoduler som bidrar til en raskere implementeringsprosess. 

Kontakt oss:

Ønsker du mer informasjon om bizClick logistics? Ta kontakt med oss på telefon 69 70 15 50 eller send oss en henvendelse på salg@integrasjonspartner.no

Fornøyde brukere:

Les her hva lagermedarbeideren sa til Fredriksstad Blad

bizClick:

Les mer om våre mobile salgs- og logistikkløsninger her


Del artikkelen med andre...