IntegrasjonsPartner bidrar til Kirkens Bymisjons julekonsert

Ingen er bare det du ser

Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell organisasjon som arbeider i byer over hele Norge, blant mennesker som strever med hverdagen på ulike måter. Gjennom tiltak for alle aldersgrupper og på mange livsområder ønsker Kirkens Bymisjon å virkeliggjøre et mål om at alle mennesker i byen skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg. Kirkens Bymisjon driver kafeer og møtesteder i 22 norske byer for mennesker i gatemiljøene, og for Kirkens Bymisjon handler det om at brukere og gjester skal finne tilbake til egne ressurser, drømmer og håp. Alt arbeid bygges på at «Ingen er bare det du ser».

Café Britannia i Fredrikstad sentrum er et av stedene som driftes av Kirkens Bymisjon. Britannia er en kafé slik kaféer pleide å være, og her er det plass til alle. God mat i inkluderende omgivelser til en pris man kan klare. Morten og Camilla la turen innom ved lunsjtider en dag, og slo av en prat med kjøkkensjefen. Øyvind kunne fortelle at omlag 100 personer er innom kafeen daglig, og over 50 av dem spiser lunsjen sin der. Personalet i kafeen er en blanding av frivillige, ansatte og deltagere som er på vei tilbake til arbeidslivet. På Britannia er det plass til alle!

Gled en som gruer seg til jul

For mange av gjestene på Britannia er julen en spesiell tung tid. Kirkens Bymisjons faste juleaksjon «Gled en som gruer seg til jul» bidrar til å samle inn penger til middager for mennesker fra rus og gatemiljøene – og til å drive steder der de kan samles om måltidene.

Som en del av aksjonen inviterer Kirkens Bymisjon i Fredrikstad til gratis julekonsert med Lars Lillo Stenberg på Hydrogenfabrikken. Konserten avholdes lørdag 25.11 kl. 18.00, og er åpent for alle. Vi i IntegrasjonsPartner har valgt å inngå et samarbeid med Kirkens Bymisjon, og er stolte av å være en av bidragsgiverne bak konserten. Ved å støtte juleaksjonen gir vi et bidrag til middager og et godt sted å spise, samtidig som vi gleder en som gruer seg til jul.


Gratis julekonsert med Lars Lillo Stenberg på Hydrogenfabrikken


SMS glede til 2490