Kunne du tenke deg å selge produktene dine på Komplett.no?

Komplett.no har mer enn 35 millioner besøkende hvert år, og over 680.000 handlende kunder. Ville det være interessant å nå disse potensielle kundene med dine produkter? Med Komplett Marketplace kan det bli en realitet. – Og vi hjelper deg med integrasjonene!

Komplett Marketplace

Komplett – bli del av noe større

Ved å inngå en partneravtale med Komplett om salg på Komplett Marketplace blir du del av noe større. Komplett har mer enn 20 års erfaring innen netthandel, og gjennom deres nye markedsplass, får dine kunder ta del i Komplett sin pålitelige shoppingopplevelse.

Når du inngår en avtale med Komplett Marketplace vil dine produkter bli tilgjengelige på komplett.no slik at alle Komplett-kunder kan handle dine produkter på samme måte som man handler et produkt som Komplett selv har på sitt lager. Forskjellen er at det er du som leverandør som mottar bestillingen og sørger for levering til kunde. Det økonomiske oppgjøret skjer på sikker og automatisk vis i markedsplassløsningen.

 

Effektiv integrasjon er avgjørende

Med vår integrasjonsløsning kobler vi ditt ERP-system sammen med Marketplace. Vi sørger for at markedsplassen er oppdatert med produktinformasjon, lagerstatus, listepris og kampanjer. Når en kunde handler ditt produkt på komplett.no håndterer vi flyten av ordre, leveringsbekreftelse og statusmeldinger mellom leverandør og markedsplassen helt automatisk! Det er kostnadseffektivt!

 

Se mer om hvordan salg gjennom Komplett.no fungerer:

 

Kontakt oss for mer informasjon:

Ønsker du mer informasjon om hva som skal til for at du kan koble deg til Marketplace?
Ta kontakt med Alice (957 69 170 / agr@integrasjonspartner.no) eller Henning (905 78 153 / hah@integrasjonspartner.no), så hjelper vi deg!

 

Komplett på besøk hos IntegrasjonsPartner:

Sammen med Komplett inviterte vi i forrige uke noen av våre kunder til en presentasjon av Komplett Marketplace i våre lokaler på Fredrikstad. Hugo Rask-Jensen – Manager, og Marius Hansen - Business Developer i Komplett Marketplace presenterte løsningen, og vi i IntegrasjonsPartener fortalte om hvordan du kan koble deg til markedsplassen med vår integrasjonsløsning. Det viste seg å være stor interesse for den nye salgskanalen blant deltagerne.


Komplett på besøk hos IntegrasjonsPartner

Del artikkelen med andre...