IntegrasjonsPartner / Kundehistorier
Trimtex Sport AS

Trimtex Sport AS

Integrasjon mellom Visma og netthandelsløsning fra Demandware
Trimtex Sport gjør en sterk satsing på salg via digitale kanaler og valgte netthandelsløsning fra Demandware - en spesialist på salg av klær og sko på nett.

For å automatisere egne prosesser var det en forutsetning at netthandelsløsningen skulle integreres med forretningssystemet. Det oppdraget fikk IntegrasjonsPartner!


"Vårt valg av ny plattform for e-commerce gav oss noen utfordringer i forhold til å integrere 2 systemer som aldri før hadde vært integrert. Etter et godt samarbeid med IntegrasjonsPartner gjennom flere år var de en naturlig samarbeidspartner.

Pga. forsinkelser innledningsvis kom jobben med integrasjonene sent i gang. IntegrasjonsPartner kastet seg rundt slik at vi allikevel kunne lansere til tiden.

Integrasjonene mot ERP og PSP løses på en utmerket måte. Vi får varsler om noe feiler, dersom ERP-systemet er nede står jobbene bare i kø og kjører videre når forutsetningene igjen er på plass."

Asbjørn Sundodden, Økonomisjef i Trimtex Sport AS


Løsningen:
  • Ordreintegrasjon med et komplekst regelverk
  • Splitt av nettordre til ulike klienter i ERP
  • Pris- og rabatt-integrasjoner fra ERP
  • Ordredetaljer/-historikk fra ERP
  • Integrasjon med Payment Service Provider
  • Logging, avviksvarsling, kontroller


Trimtex Sport AS:
Trimtex leverer trenings- og konkurranseklær til løping, sykling, triatlon, orientering og langrenn.
Selskapet leverer til privatpersoner, team, klubb eller bedrifter, og hjelper dem alle sammen til gode sportsopplevelser.
Del artikkelen med andre...