Nye løsninger og fornøyde kunder på Visma.net og eSENTRAL CLOUD!

Sakte, men sikkert flytter bedriftene forretningskritiske løsninger fra tradisjonelle, jordbaserte (On premise) driftsmiljøer til skytjenester. I flere år har småbedrifter valgt enkle ordre- faktura- og regnskapssystemer i nettskyen. Nå kommer også de større bedriftene, og de mer avanserte systemene etter. I løpet av det siste året har flere av våre kunder valgt Visma.net ERP, med både regnskap og logistikk i skyen. Gjennom ulike effektiviserings- og optimaliseringsprosjekter har vi fulgt våre kunder til nettskyen med våre programvareløsninger.  


Kunne du tenke deg å selge produktene dine på Komplett.no?

Komplett.no har mer enn 35 millioner besøkende hvert år, og over 680.000 handlende kunder. Ville det være interessant å nå disse potensielle kundene med dine produkter? Med Komplett Marketplace kan det bli en realitet. – Og vi hjelper deg med integrasjonene!


IntegrasjonsPartner bidrar til Kirkens Bymisjons julekonsert

Kirkens Bymisjons faste juleaksjon «Gled en som gruer seg til jul» bidrar til å samle inn penger til middager for mennesker fra rus og gatemiljøene – og til å drive steder der de kan samles om måltidene.

Som en del av aksjonen inviterer Kirkens Bymisjon i Fredrikstad til gratis julekonsert med Lars Lillo Stenberg på Hydrogenfabrikken. Konserten avholdes lørdag 25.11 kl. 18.00, og er åpent for alle. Vi i IntegrasjonsPartner har valgt å inngå et samarbeid med Kirkens Bymisjon, og er stolte av å være en av bidragsgiverne bak konserten. Ved å støtte juleaksjonen gir vi et bidrag til middager og et godt sted å spise, samtidig som vi gleder en som gruer seg til jul.


Vi digitaliserer logistikkprosessene dine!

Logistikkløsningen bizClick logistics kobles til ERP-systemet for å effektivisere plukk, pakk, lagertelling og varemottak. Løsningen integreres med blant annet Visma Business, Visma Global, Axapta, Navision, SAP Business One.


Nyhet: Nå er løsningen også klar for Visma.net!

- Både administrasjonsverktøy og integrasjon mot Visma leveres som en tjeneste i nettskyen, mens operatørene på lageret gjør jobben på nettbrett. La oss vise deg hvordan vi kan fjerne papir og manuelt arbeid i logistikkprosessene dine!


Elkjøp marketplace - en ny salgskanal for dine produkter!
Elkjøp har nylig åpnet «Elkjøp Marketplace» hvor de samarbeider med partnere som tilbyr sine produkter gjennom Elkjøps nettsted. Slik får kundene et enda bredere utvalg av produkter på ett sted.

Som en av de aller første har vi i IntegrasjonsPartner, i godt samarbeid med Elkjøp, hjulpet Enor AS med integrasjonene mot Elkjøp Marketplace. Nå kan du kjøpe hundrevis av kjøkkenprodukter fra Enor på elkjop.no.

Både Elkjøp og Enor var svært godt fornøyd med integrasjonsprosjektet, og vi hjelper selvsagt fler!


 Arkiv