Vi søker systemutviklere og konsulenter
Til vår virksomhet i Fredrikstad søker vi systemutviklere og konsulenter!
Grunnet økt oppdragsmengde og utvikling av nye produkter og tjenester trenger vi flere medarbeidere.

Ny versjon av bizClick mobile sales ute nå

Søk på kunde, ordrehode og ordrelinjer i ett og samme søk!

En ny versjon av bizClick mobile sales er nå tilgjengelig i Google Play og App Store. Den nye versjonen har blant annet full støtte for ordrehistorikk fra ERP-system og et nytt avansert søk gjør at selgere i felt raskt og effektivt kan søke i historikken. Det er nå mulig å søke på kunde, ordrehode og ordrelinjer i ett og samme søk. Skriv for eksempel FREDRIKSTAD + varenummer, og få alle ordrelinjer til kunder som har kjøpt den spesifikke varen i Fredrikstad.

Skjermbildene i den nye versjonen er i tillegg konfigurerbare, slik at løsningen bedre kan tilpasses ditt behov! Vi kan legge til eller fjerne felt, benytte nye felt med oppslag mot forhåndsdefinerte lister og legge inn avhengigheter mellom felt. Versjonen inneholder blant annet også en ny avansert pris- og rabattmatrise og forenklet ordrefunksjon. Sveip over nye ordre i listen, og godkjenn med OK. Perfekt for selgere på farten!

Trykk på LES MER knappen for en detaljert oversikt over alle de nye funksjonene i den nye versjonen.


Nye løsninger og fornøyde kunder på Visma.net og eSENTRAL CLOUD!

Sakte, men sikkert flytter bedriftene forretningskritiske løsninger fra tradisjonelle, jordbaserte (On premise) driftsmiljøer til skytjenester. I flere år har småbedrifter valgt enkle ordre- faktura- og regnskapssystemer i nettskyen. Nå kommer også de større bedriftene, og de mer avanserte systemene etter. I løpet av det siste året har flere av våre kunder valgt Visma.net ERP, med både regnskap og logistikk i skyen. Gjennom ulike effektiviserings- og optimaliseringsprosjekter har vi fulgt våre kunder til nettskyen med våre programvareløsninger.  


Hvilken sommer – og hvilket halvår!

I år har det vært sommer fra tidlig i mai, men det er først nå at ferien begynner for fullt. Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en feiende flott ferietid!

Det har vært et innholdsrikt og travelt første halvår for oss i IntegrasjonsPartner, og det takket være at dere har vist oss tillit på mange områder. Vi skal slappe av litt i sommer, men ser frem mot mye spennende til høsten!


Kunne du tenke deg å selge produktene dine på Komplett.no?

Komplett.no har mer enn 35 millioner besøkende hvert år, og over 680.000 handlende kunder. Ville det være interessant å nå disse potensielle kundene med dine produkter? Med Komplett Marketplace kan det bli en realitet. – Og vi hjelper deg med integrasjonene!


 Arkiv