Elkjøp marketplace - en ny salgskanal for dine produkter!
Elkjøp har nylig åpnet «Elkjøp Marketplace» hvor de samarbeider med partnere som tilbyr sine produkter gjennom Elkjøps nettsted. Slik får kundene et enda bredere utvalg av produkter på ett sted.

Som en av de aller første har vi i IntegrasjonsPartner, i godt samarbeid med Elkjøp, hjulpet Enor AS med integrasjonene mot Elkjøp Marketplace. Nå kan du kjøpe hundrevis av kjøkkenprodukter fra Enor på elkjop.no.

Både Elkjøp og Enor var svært godt fornøyd med integrasjonsprosjektet, og vi hjelper selvsagt fler!


Netthandel og digitalisering av logistikkprosesser
Culina hadde behov for å automatisere dataflyten mellom interne systemer, samt å effektivisere handelsprosessene med sine kunder. Forretningssystem fra Visma, WMS fra Apport, egen nettbutikk, innkjøpsportaler, markedsplasser og elektronisk fakturering – alt må fungere effektivt sammen!

I et tett samarbeid med ABC Data har vi levert en rekke integrasjoner og netthandlesløsningen til Culina!

Haucon Norge - bizClick innfrir forventningene

Det var Haucon Norge som først utfordret oss til å utvikle bizClick logistics. I et tett samarbeid med Haucon har vi utviklet bizClick planlegger og apps. Nå har lagersjefen mye bedre oversikt og operatørene på lageret har fått en langt mer effektiv arbeidsdag.

"Løsningen har blitt akkurat så god som vi håpet – pluss litt til" sier Jon Berle, Daglig leder i Haucon Norge AS. 


bizClick logistics - effektiv lagerdrift

Fra 4.mars 2016 er en helt ny og smart løsning tilgjengelig for deg: bizClick logistics -  plukk og pakk, varemottak og lagertelling på nettbrett. Selvsagt integrert med bedriftens forretningssystem.

Med moderne mobilteknologi og en robust integrasjonsplattform kan bizClick logistics virkelig effektivisere bedriftens vareflyt.


Medieoppslag om bizClick logistics

Til Fredriksstad Blad den 29.februar omtaler lageroperatøren hos Frends AS at konseptet med bizClick logistics er "strøkent". Det er vi selvsagt stolte av!

Vi har samarbeidet tett og godt med hårproduktleverandøren Frends som har vært en av pilotkundene på vår nye logistikkløsning. I begynnelsen av mars lanseres løsningen bizClick logistics for fullt for nye kunder og vi gleder oss til å bidra med effektivisering av logistikken i mange bedrifter i tiden som kommer!


 Arkiv