IntegrasjonsPartner / Om oss / Hvem er vi?
IntegrasjonsPartner BITS AS

IntegrasjonsPartner BITS AS tilbyr programvareløsninger som håndterer integrasjon mellom bedrifters forretningssystem og andre interne eller eksterne systemer. I tillegg leverer vi forretningsapplikasjoner for mobil og nettbrett, samt portal- og netthandelsløsninger - alt integrert med forretningssystemet!

Vi har spesialisert oss på EDI, eFaktura B2C og B2B på en rekke formater, og en rekke ulike typer logistikk- og regnskapsintegrasjoner.


Når vi leverer portal og netthandelsløsninger er dette også basert i vår kunnskap om forretningssystemer og den gode integrasjonsplattformen vi har utviklet gjennom mer enn 15 år.

I 2013 startet vi i tillegg med utvikling av vår mobilplattform hvor vi vil lansere en hel app-familie for bedriftsmarkedet. Vår første "business-app" ble lansert i slutten av 2014 og er et effektivt selgerverktøy for selgere på reise, messer o.l. Som for alle våre løsninger, står en solid integrasjon mot bedriftens forretningssystem sentralt også her.

Vårt hovedprodukt, integrasjonsplattformen eSENTRAL, benyttes av bedrifter med forretningssystemer fra Visma, Mamut, Multicase, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, SAP m.fl. Løsningen leveres både som lokalt installert programvare og som en integrasjonstjeneste. Vi søker alltid å finne den beste løsningen for hver enkelt kunde.

Vi har dyktige og engasjerte medarbeidere, samarbeidspartnere over hele Norden og mange hundre kunder som har vist oss tillit.

Prøv oss - vi leverer!

Morten Pettersen
Daglig leder